>Tek taraflıydı belki, belki hiç umut yoktu. Umutsuzca sevdim, seni sevmekti aslında sevdiğim, seni hiç sevmedim.
> Her an yanımdaydın aslında, hiç gitmedin yanıbaşımdan. Şuracıktaydın aslında, anlayamadın, ANLAYAMADIM!
> Usulca sancısını çekiyorum ayrılığın. Aynı zamanda özlüyorum, özlerken unutmaya çalışıyorum, unutamıyorum! UNUTAMIYORUM.
> Aldığım nefes gibi içimdesin, nefesimi tutsam hiç çıkmasan diyorum, dayanamıyorum, ölürsem senden ayrılırım biliyorum, ölmek istemiyorum!
> Gittiklerine saydım, bu güzel gülüşünü. Unutamadım beni terkettiğin günleri, sensiz yaşayamam demiştim, yaşadım, utanıyorum kendimden verdiğim sözleri tutamadığım için.
> Şimdi kapıdan gireceğini hayal ediyordum, bana güleceğini. Sonra kızıyorum kendime, giden sen değil miydin en önde?
> Kaybettiklerime saydım sevgini. Kaybettiklerime saydım, gözlerini. Affedemem, affedemem birtanem, anla beni.
> Benim gözümde bir hiçsin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece.
> Şerefsizlik değil, nedir bu söyle? Küfrüm edebimi aştı bu gece.
> Bugünkü sözlerin söz müydü artık? Son sözün sabrımı aştı bu gece.
> Kolayca bitsin bu diyemedin de, Salladın savurdun basiretsizce.
> Yürümeyen neydi, ilişkimiz mi? 'Günüm sensiz bomboş' deyişimiz mi?
> Ayakların donmuş, üşümüştün de, Gece yatamamış üzülmüştüm de, Bir ay oruç tutup yememiştim de, O çizmen boyunu aştı bu gece...
> unuT demek koLay oLandı, unutmaK zoR... Çok ZOR!
> ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak!
> Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama!
> ayrıLdığımız güN terK etti beNi mutLLuLuk..
> Güneş doğmuş, güneş batmış.. Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken günlerin ne anlamı var ?
> Ayrılığımızın sabahında seni düşünüyorum, acaba affeder misin, günahkar sevgilini?
> Özlüyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini özlüyorum..!